Op dinsdag 27 oktober heeft het Lokale bestuur van de gemeente Haaltert beslist dat er geen volleybal meer gespeeld mag worden in de gemeentelijke sporthal. Ook onze jeugdspelers en speelsters die jonger zijn dan 13 jaar mogen in de sporthal van Denderhoutem jammer genoeg hun favoriete sport niet meer uitoefenen..

Deze beslissing is genomen naar aanleiding van de sterk stijgende cijfers van het aantal besmettingen met Covid-19. De sporthal van Denderhoutem verbiedt voorlopig alle volleybalactiviteiten (wedstrijden EN trainingen) voor alle leeftijden tot een nader te bepalen datum..

In IKSO Denderleeuw en PTI Ninove mogen kinderen onder de 13 jaar voorlopig wel nog volleyballen. Echter zijn beide sporthallen gesloten tijdens de herfstvakantie, van 2/11 tot en met 11/11. In die periode zal er dus geen enkel team van onze club kunnen trainen.

Samen met het bestuur bekijken we in welke mate het mogelijk is voor onze jongste spelers en speelsters om na de herfstvakantie uit te wijken naar beide sporthallen buiten de gemeente Haaltert, maar voor al onze leden vanaf 13 jaar liggen de volleybaltrainingen voorlopig volledig stil.

De trainers van elk team zullen met hun groep communiceren over eventuele andere trainingsmomenten in andere zalen.

We weten hoe jammer iedereen deze beslissing zal vinden, maar met het sterk stijgend aantal besmettingen waren dergelijke maatregelen onvermijdelijk..

We hopen alvast dat we snel positiever nieuws kunnen brengen.

#staysafe!