Op dinsdag 27 oktober heeft het Lokale bestuur van de gemeente Haaltert beslist dat er geen volleybal meer gespeeld mag worden in de gemeentelijke sporthal. Ook onze jeugdspelers en speelsters die jonger zijn dan 13 jaar mogen in de sporthal van Denderhoutem jammer genoeg hun favoriete sport niet meer uitoefenen..

Deze beslissing is genomen naar aanleiding van de sterk stijgende cijfers van het aantal besmettingen met Covid-19. De sporthal van Denderhoutem verbiedt voorlopig alle volleybalactiviteiten (wedstrijden EN trainingen) voor alle leeftijden tot een nader te bepalen datum..

In IKSO Denderleeuw en PTI Ninove mochten kinderen onder de 13 jaar wel nog volleyballen. Vanaf 29/10 is ook het spelen van volleybal in deze sporthallen VERBODEN.

Dit wil zeggen dat er voorlopig GEEN VOLLEYBAL meer gespeeld mag worden door onze teams, ongeacht welke leeftijd. De duurtijd van dit verbod op volleybal is voorlopig nog onbekend.

De updates volgen elkaar snel op en uiteindelijk zijn we toch geëvolueerd naar een tijdelijke stopzetting van al onze volleybalactiviteiten.. We houden jullie zo goed mogelijk op de hoogte van verdere beslissingen.

We hopen dat we snel terug kunnen trainen, wedstrijden spelen, plezier maken,...maar voorlopig gaat ieders gezondheid even voor..

#staysafe!